Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/128_trabzon-stk-lari-deprem-bolgesinde

TÜRKİYE

Tümü

TRABZON STK'LARI DEPREM BÖLGESİNDE

(15 Ay, 2 Gün önce) 0 Yorum
Türkiye deprem faciası ile sarsıldı. 6 Şubat günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sabah 04.17'de yaşanan depremin şiddeti çevre illeri de sarstı. Bu depremin ardından saat 13.24'te ikinci bir deprem daha yaşandı. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7.6 olarak kaydedildi.
Depremdenden  sonra aynı gün bölgede intikal eden Uzungöl Doğa Sporları Kulübü üyelerinden oluşan ve daha önce AFAD eğitimini almış AFAD Deprem Gönüllüsü Kulüp üyeleri Arama Kurtarmaya yardım etmek için Adıyaman iline hareket etmiştir.
 
Uzun süre kulüplerde kurmuş olduğumuz UDSAK ARAMA KURTARMA ekibiyle birlikte yaşanan deprem felaketine bir nebze de olsa Devletimizin ve milletimize el uzatmak,acısına ortak için Adıyaman merkezinde yaşayan can pazarına deprem felaketine gün ilk yola girdik. Sabahın erken saatlerinde adıyamana vararak 16 kişilik ekibiyle başladığımız 5 katlı bir binada 16 cana ulaştık acılı ailelerine teslim ettik.Adiyamanın ve bütün türkiyemin başı sağolsun. Udsak tam bir ekip ruhuyla canla başla çalışan arkadaşlarına ne kadar teşekkür etsek azalır.
Ekibimiz
Aydın mutlu
Abdurrahman Altuntaş
emrah sancak
Yunus emre DAYAN
Firdevs Yıldız
Gülşen ARSLAN
Edanur GÜNAYDIN
Harun ÇELENK
ismayil ŞAHİN
Seyda GENÇ
Emre KERİMOĞLU
Abdurrahman BEŞLİ.
Dernek başkanı Aydın Mütlu bölgesinden yapmış olduğu paylaşımlarda;
UDSAK olarak eş geçici kulüpler baskan yardımcımız Ali Kaya ve ekibiyle birlikte Kahramanmaraşa Sürmene ekibi olarak 1 tır su, 2 tır temel gıda, 8 şahsi aracımızla yükümlü 50 kişiyle Kahramanmaraş ve Elbistan'ı ele geçirerek merkeze ulaşır ve özellikle köylere yardım götürerek üzerimize biniyor. Herzaman devletimiz ve milletimizin yaninda olmaya devam edecez .emegi gecen butün arkadaslarimiza cani gonulden tesekkur ederim. UDSAK YÖNETİM KURULU BAŞKANI AYDIN ​​​​MUTLU

YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.5334
DOLAR
32.1770
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.