Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/129_caykara-ve-uzungol-kapilarini-depremzedelere-acmis

TÜRKİYE

Tümü

ÇAYKARA VE UZUNGÖL KAPILARINI DEPREMZEDELERE AÇMIŞTIR

(15 Ay, 1 Gün önce) 0 Yorum
Çaykara ve Uzungöl'den Depremzedelere destek
6 Mart günü sabah 04:17 de Merkez üstü Kahramanmaraş Pazarcık 7.7 şiddetindeki deprem ve dokuz saat sonra merkez üstü Elbistan ilçesinde meydana gelen 7.6 şiddetindeki depremden etkilenen on ilimizin depremzedelerin yaralarını sarmak için tüm Türkiye el ele verip yardımlarını yapmaktadır.Bölgeye giden arama kurtarma ekiplerinin yanında yüzlerce tır dolusu malzeme,yiyecek ve su bölgeye götürlmektedir.
Ancak evini ve her şeyini kaybeden depremzede vatandaşlarımızın isteyen aileleri yurdun çeşitli yerlerinde misafir etmek için bir çok vatandaşımız,turizm işletmecisi ve kamu iş birliği ile ele ele vermiştir.
Trabzon ili Çaykara İlçe Kaymakamlığı ve Çaykara Belediye Başkanlığı iş birliği ile depremzede vatandaşlarımız misafir edilmektedir. Çaykara merkezde on aile ve Uzungöl'de yirmi beş aile gelmiş durmdadır. İki ay süreliğine 200 aileyi misafir etmeyi taahhüt eden Ungl Turizm işletmeleri misafirleri en iyi şekilde ağırlamak için elinden geleni yapmaktadır. Sabah kahvaltısı ve akşam yemeği için Uzungöl Şehit Mehmet Aygün Eğitim Kurumlarında her gün saat 10:00-12:00 arası sabah kahvaltısı ve saat 18:00-19:00 arası akşam yemeği verilmeteir.
Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok sosyal medyada yaptığı paylaşımda şunları yazmıştır;
''Uzungöl’de misafirimiz olan depremzedelerle akşam yemeğinde ilçe kaymakamımız Sayın Muhammet Güzel ile birlikte yanların da olduk. Bu süreçte ve bundan sonra gelen misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamak için büyük özveri ile çalışan Uzungöl ve Şekersu mahallesi muhtarlarına , Uzungöl okul müdiresi Zennur hanıma ve öğretmen arkadaşlarına, okul aile birliğine , sivil toplum başkanlarına, otel sahiplerine ve yemeklerin hazırlayan ev hanımı kardeşlerimize,
eğitimleri yarıda kalmasın diye deprem bölgelerinden misafir ettiğimiz öğrencilerimizin tüm ihtiyaçları için uğraş veren İlçe mili eğitim müdürü Sayın Ahmet Çamurali ve ekibine , hayırsever iş insanlarımıza , emniyet ve jandarmamıza ve İlçe kaymakamımıza İlçemiz adına teşekkür ediyorum. Hep birlikte yaralarımızı saracağız.''

YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.6600
DOLAR
32.1534
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.