Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/133_adiyaman-donusu-bir-araya-geldiler

TÜRKİYE

Tümü

ADIYAMAN DÖNÜŞÜ BİR ARAYA GELDİLER

(15 Ay, 26 Gün önce) 0 Yorum
6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelenen ve 11 ilimizi etkileyen deprem felaketinde UDSAK Arama Kurtarma Ekibi Kulüp merkezinde bir araya geldi.

Sekiz gün boyunca Adıyamanda kendilerine verilen beş katlı apartmanda Arama Kurtarma yapan UDSAK Arama Kurtarma Ekibi Trabzona dönmüştü.Bir kaç gün dinlendikten sonra 18.02.2023 Cumartesi günü süreci Külüp olarak değerlendirmek üzere Kulüp Merkezinde bir araya geldiler.Hazırladıkları kurtarma boyunca çekilen video ve fotoğraflardan oluşan sunumu hep birlikte izlediler.Çıkartılacak ders,alınacak tedbir ve daha verimli hazırlıkların şimdiden başlatılması kararı aldılar.

UDSAK Üyeleri hep birlikte yemek yediler yorgunluk giderdiler                        UDSAK Yönetim Kurulunca hazırlanan plaketler Arama Kurtarma Ekibinde yer alan 16 kişiye takdim edildi. UDSAK Başkanı Aydın Mutlu süreç ile ilgili şu açıklamayı yaptı; 

''6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve asrın felaketi olarak nitelenen ve 10 ilimizi etkileyen deprem felaketinde Kulübümüz kurtarma ekibi ilk gün organize olarak Devletimizin (Afad ) koordinasyonunda Adıyaman ilimizde görevlendirildi.

Bir hafta boyunca ekibimizle birlikte enkaz altından kalan vatandaşlarımızı kurtarmak adına insan üstü gayret göstererek bir nebze olsun vatandaşlarımızın yaralarını sarmaya çalıştık.
Deprem farkındalığı oluşturma adına Kulübümüz binasında Deprem bölgesinde Udsak arama kurtarma ekibinin yaptığı çalışmaları gösterir fotoğraf sergisi düzenlenerek, ekibimize hizmetlerinden dolayı paketleri takdim edildi.
Deprem bölgesinde zor şartlar altında gösterdikleri çalışmalardan dolayı tüm UDSAK kurtarma ekibine sonsuz teşekkür ediyoruz.
Her zaman olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Devletimizin ve aziz milletimizin hizmetinde olduğumuzu belirtiyor, bir daha böyle bir afetin Ülkemizde yaşanmamasını yüce Allah'tan diliyoruz.
#UDSAK DEVLETİMİZİN VE MİLLETİMİZİN HİZMETİNDE#''
Hep birlikte hatıra fotoğrafı çekerek anı ölümsüzleştirmek istediler.

YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.5334
DOLAR
32.1770
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.