Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/180_haykirislar-bulusmasina-devam-ediyor

TRABZON

Tümü

HAYKIRIŞLAR BULUŞMASINA DEVAM EDİYOR

(6 Ay, 25 Gün önce) 0 Yorum
Sitemiz yazarı gazeteci yazar Kemal ÇUMAN çıkarmış olduğu HAYKIRIŞLAR kitabı okuyucusuyla buluşmasından hemen sonra ameliyat olmuş ve iki aydan fazladır evde dinlenerek kitap tanıtımına ara vermek zorunda kalmıştır.

Sitemiz yazarı gazeteci yazar Kemal ÇUMAN çıkarmış olduğu HAYKIRIŞLAR kitabı okuyucusuyla buluşmasından hemen sonra ameliyat olmuş ve iki aydan fazladır rahatsızlığı nedeni ile evde dinlenmektedir. Bu süreçte Çuman kitap tanıtımına ara vermek zorunda kalmıştır. Doktorlar iyileşmesi için zamana ihtiyaç olduğunu söylemektedir.

Gazeteci Yazar Kemal ÇUMAN kendisini iyi hissettiği günlerde ziyaretlerine devam etmektedir.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin GENÇ'i ziyaret ederek kitabını başkana takdim etmiştir. Başkan Genç sosyal medya hesabından ''Araştırmacı Yazar Kemal Çuman'ı belediyemizde misafir ettik. Satırlarıyla edebi dünyamıza keskin bir iz bırakan değerli yazarımıza nazik ziyareti ve hediyesi için teşekkür ediyorum.'' şeklinde teşekkür etmiştir.

 Ortahisar Belediyesi Basın Yayın ve Halkla ilişkiler müdürü  Yusuf Keskin'e kitabımı taktim etmiştir. 

Yusuf Keskin sosyal medya hesabından ''Kıymetli Meslektaşım Büyüğüm Kemal Çuman Cumhuriyetin 100 Yılına tanıklık eden Cumhuriyetle yaşıt tarihe ışık tutan isimler ile yaptığı söyleşileri kitap haline getirerek çok güzel bir Eser ortaya koydu. Bir döneme tanıklık eden bu isimlerden oluşan HAYKIRIŞLAR kitabını herkesin okumasını tavsiye ediyorum.'' paylaştı.

Yazarımız Gazeteci Yazar Kemal ÇUMAN'ın eski sağlığına kavuşmasını ve hizmetlerine devam etmesini temenni ediyoruz


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 6 Ay önce
  • 1 Yil, 6 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 6 Ay önce
EURO
34.8255
DOLAR
32.4527
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.