Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/139_terziler-odasindan-depremzedelere-kermes

TRABZON

Tümü

TERZİLER ODASINDAN DEPREMZEDELERE KERMES

(15 Ay, 17 Gün önce) 0 Yorum
Trabzon Terziler, Çeyizcilik, Eşya imal ve Satıcıları Esnaf Odası tarafından Depremzedelerin Yararına düzenlenen kermes Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ön bahçesinde düzenlendi

Altı şubat günü meydana gelen Kahramanmaraş merkezli on ilimizi etkileyen deprem sonucu depremzedelerin yaralarını sarmak için tüm ülke seferber oldu.Bir çok depremzede yurdun çeşitli yerlerinde misafir edilmektedir. Trabzon iline de gelen depremzedeler çeşitli yardımlar yapılmaktadır. Maddi ve manevi destekler için bir çok kurum ve kuruluş elini taşın altına koymaktadır. 

Trabzon Terziler, Çeyizcilik, Eşya imal ve Satıcıları Esnaf Odası üyelerinin ürettiği yatak takımı,masa örtüsü,yastık kılıfı ve çeşitli çeyizlik ürünlerinden oluşan bir kermes düzenledi. Depremzedelerin yararına düzenlenen kermes Trabzon İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü bahçesinde düzenlendi.

Oda Başkanı Halil TOKUL '' İlimize gelen depremzedelerin yararına kullanmak üzere üyelerimizin hazırladığı yatak takımı,masa örtüsü,yastık takımı ve çeşitli çeyizliklerden oluşan ürünlerimizi kermese koyduk. Elde edilecek geliri depremzedelere ulaştırmak istiyoruz.Yer vererek bize destek veren Kültür ve Turizm Müdürlüğüne çok teşekür ederiz. Tüm Ülkemize geçmiş olsun'' dedi


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.5334
DOLAR
32.1770
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.