Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/120_niyazi-albayrak-vefat-etti

TRABZON

Tümü

NİYAZİ ALBAYRAK VEFAT ETTİ

(1 Yil, 7 Ay önce) 0 Yorum
Emekli Vaiz H.Niyazi Albayrak (77) geçirdiği kaza sonucu vefat etti.

Emekli Vaiz H.Niyazi Albayrak geçirdiği kaza sonucu vefat etti.

Niyazı Albayrak özel aracı ile Trabzon merkezden Çaykara ilçesi Taşkıran Mahallesine gitmekte iken eşi ile beraber kendi özel aracı ile Çaykara Yolunda direksiyon hakimiyetini kaybederek duvara çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir.Eşi ise ağır yaralı olarak KTÜ Farabi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınmıştır.

Niyazi Albayrak için 10.10.2022 Pazartesi öğle namazı ardından Trabzon İskenderpaşa Camiinde cenaze merasimi düzenlenecek kılınacak namazın ardından ikindi namazı müteakib Çaykara Taşkıran Mahallesinde aile kabrıstanına defn edilecektir.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.6075
DOLAR
32.2070
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.