Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/147_gezici-kutuphane-araci-adiyaman-da

TRABZON

Tümü

GEZİCİ KÜTÜPHANE ARACI ADIYAMAN'DA

(15 Ay, 17 Gün önce) 0 Yorum
TRABZON İL HALK KÜTÜPHANESİ GEZİCİ ARACI ADIYAMAN KAHTA YAVUZ SELİM KAMPINDA

Altı Mart Kahramanmaraş merkezli deprem sonucu 11 ilimizi etkileyen ''Asrın Felaketi'' sonucu ilk müdahale enkaz altından canların kurtarılması,enkazın kaldırılıp cenazelerin kurtarılmasından sonra şehirlerimiz yavaş yavaş normal hayata dönümesi için Tüm Ülke seferber olurken kurum ve kuruluşlar da ellerinden gelen tüm çabayı göstermektedir.

Büyükşehir Kahramanmaraş'ta,STK larımız Adıyaman,Malatya,Gaziantep ve Kahramanmaraş başta olmak üzere tüm bölgede mücadeleye katılmaktadır.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Malatya'da  bakanlığın görev alanında İl Müdürü Tamer ERDOĞAN ve Şube Müdürü Ahmet KARABELA on günden fazla koordinasyon görevi yapmıştır.Görevi başka il yöneticilerine devredip Trabzon'a dönmüştür.

Yine Bakanlığımıza bağlı Trabzon İl Halk Kütüphanesi Gezici Kütüphanesini Adıyaman'a göndermiştir. Başta depremzede çocuklar olmak üzere bölge insanına moral desteği verecek olan Gezici Kütüphane iki personel Aydın MUTLU ve Mehmet ÇAMUR ile Adıyaman İli Kahta ilçesi Yavuzselim Kampında göreve başlamıştır.

Çocuklara çeşitli etkinlikler düzenleyen görevliler depremi unutturmaya ve morallerinin düzelmesine bir katkı olsun diye görev yapmaktadır. Çocuklarının eğlenmesini gören büyükler de kitap okuma imkanı bulmaktadır.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.6075
DOLAR
32.2070
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.