Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/135_trabzon-buyuksehir-kardes-sehir-i-yanliz-birakmadi

TRABZON

Tümü

TRABZON BÜYÜKŞEHİR KARDEŞ ŞEHİR'İ YANLIZ BIRAKMADI

(15 Ay, 23 Gün önce) 0 Yorum
Türkiye deprem faciası ile sarsıldığı 6 Şubat günü Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesi merkezli 7.7 büyüklüğünde deprem meydana geldiği 04.17'de ve saat 13.24'te ikinci bir deprem daha yaşandığı. Merkez üssü Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesi olan depremin büyüklüğü 7.6 olarak gerçekleşen yakımcı depremden hemen sonra aynı gün Trabzon seferber oldu .

Hızlı bir şekilde organize edilen şehir yardım tırlarını hazırlamaya başlayan kurum,kuruluş ve STK ların organizasyonlarla halkımızın yardımları en kısa sürede tırlar dolusu yardımlar bölgeye hareket ettirilmiştir.

Trabzon Büyük Şehir Belediye Başkanı personel,makine,araç ve personeli bölgeye sevk ettirerek kendisi de Kahramanmaraş'a gitmiştir.İlk günden beri Kahramanmaraş şehrimizin yaralarını sarmak,hayatı normalleştirmek için çalışmaktadır. Enkaz kaldırma,çöp toplama,konteyner ve çadır alanlarının yerlerinin hazırlanması,depremzedelerine günlük hayatlarını kolaylaştırmaktemizlik,hijyen ve yardımların koordinesi için zaman mefumu gözetmeksizin çalışmalarına aralıksız devam etmektedir.

Sağlık ekiplerine yardım,barınmada kolaylık,enkaz kaldırma,çöp toplama,sokak hayvanlarına su ve yiyecek temin etme,depremzedelere sosyal destek gibi bir çok alanda aynı anda var olmaya devam edilmektedir.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.6075
DOLAR
32.2070
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.