Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/160_mehmet-hakan-terzioglu-aday-adayi

POLİTİK GÜNDEM

Tümü

MEHMET HAKAN TERZİOĞLU ADAY ADAYI

(14 Ay, 27 Gün önce) 0 Yorum
Mehmet Hakan Terzioğlu Ak Parti Trabzon Millet Vekili Aday Adaylığı için Ak Parti İl Başkanlığına Resmi müracaatını yaptı

14 Mart 2023 Pazar günü yapılacak olan 28.dönem Millet Vekili Genel Seçimleri aday adaylığı için Ak Parti Trabzon il başkanlığına giderek bu gün saat 12 30 da dilekçesini sunmuştur.

Üç dönem Ak Parti Of İlçe Başkanlğı yapan Terzi üç dönem kuralı nedeni ile başkanlık seçimlerine girmemişti. Bir yıldır Millet Vekilliği için alt yapı çalışmalarına devam eden Terzi 14 Mart 2023 gününü bekliyordu ve beklediği gibi yaptı,aday adaylığını ilan etmiş oldu.

Terzi müracaatını sosyal medya hesaplarından sevenleri ile paylaşmıştır;paylaşımda Terzi;

''Değerli dava arkadaşlarım; 14 Mayıs 2023’te yapılacak olan 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri için AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylığı başvurumu tamamlamış bulunmaktayım. Bu sürecin hayırlara vesile olmasını diler, saygı ve sevgilerimi sunarım.'' dedi.


YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.6335
DOLAR
32.2472
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.