Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/157_hakan-terzioglu-aday-adayi

POLİTİK GÜNDEM

Tümü

HAKAN TERZİOĞLU ADAY ADAYI

(14 Ay, 28 Gün önce) 0 Yorum
Ak Parti Of İlçe Başkanlığını üç dönem yapan Hakan Terzioğlu 2023 Millet Vekili seçimleri için bu gün saat 12 30 da Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı'na giderek aday adaylığı için müracaat edecek.
Ak Parti Of İlçe Başkanlığını üç dönem yapan Hakan Terzioğlu 2023 Millet Vekili seçimleri için bu gün saat 12 30 da Ak Parti Trabzon İl Başkanlığı'na giderek aday adaylığı için müraccat edecek.
Terzioğlu aday adaylığını sosyal medya hesaplarından ''dava arkadaşlarım'' diye hitap ederek paylaşmıştır.
''Değerli dava arkadaşlarım; 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan 13. Dönem Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği Seçimleri için yarın saat 12:30’da AK Parti Trabzon İl Başkanlığı’nda milletvekili aday adaylığı başvurumu yapacağım.
Bu sürecin hayırlara vesile olmasını diler, dua ve desteklerinizi beklerim.''

YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.6335
DOLAR
32.2472
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.