Haber Sitesi

Sayfa Adresi : https://www.sahilhaber.com/haber-detay/134_sampiyon-boyle-ugurlandi

SPOR

Tümü

ŞAMPİYON BÖYLE UĞURLANDI

(15 Ay, 19 Gün önce) 0 Yorum
Trabzonspor'a bir ömür veren ve dört şampiyonluk yaşatan efsene isimlerinden birisi olan Ahmet Suat Özyazıcı ebediyete uğurlandı

Trabzonspor'a dört şampiyonluk kazandıran Teknik direktör ve Futbolcu Ahmet Suat Özyazıcı Bugün İskenderpaşa camiinde dualarla uğurlandı. 

Trabzonspor tarihine adını yazdıran teknik direktör Ahmet Suat Özyazıcı, dün akşam saatlerinde hayatını kaybetti. Uzun süredir sağlık sorunları yaşıyordu. Özyazıcı için eski Hüseyin Avni Aker Stadyumu'nun bulunduğu millet bahçesinde tören düzenlendi. Spor ve siyaset dünyasından isimlerin katıldığı törenin ardından Özyazıcı'nın cenazesi İskenderpaşa Cami'ne getirildi.Öğle namazı ardından kılınan cenaze namazına Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Trabzonspor Kaptanı Uğurcan Çakır, Trabzonspor eski başkanı ve eski bakan Faruk Özak'ın yanı sıra bordo-mavili kulüpte görev almış eski yöneticiler, futbolcularla, spor ve siyaset dünyasından isimlerle birlikte ailesi , yakınları  ve sevenleri katıldı.

Özyazıcı  Sülüklü Mezarlığında defn edildi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

YORUMLAR

Yorum Yaz
Bu habere daha önce yorum yapan olmadı.
Şimdi ilk yorumu sen yaz.!

GÜNÜN UYARILARI

Tümü
  • Yayalara Mutlaka Öncelik Tanıyın : Karayolları trafik kanunumuzun 74. Maddesinde sürücülere önemli bir yükümlülük yükleniyor. Deniliyor ki sürücüler herhangi bir görevli ya da trafik işaretinin olmadığı yerlerdeki yaya geçitlerinde ve okul geçitlerinde durmak, geçiş hazırlığında olan yayanın geçmesine müsaade etmek zorundadırlar.
    1 Yil, 7 Ay önce
  • 1 Yil, 7 Ay önce
  • Covid-19 aşılarınızı ve hatırlatma aşılarınızı Sağlık Bakanlığının ve Bilim Kurulunun önerileri doğrultusunda mutlaka yaptırınız.
    1 Yil, 7 Ay önce
EURO
34.6335
DOLAR
32.2472
ARŞİV

°C
GAZETE MANŞETLERİ
KARİKATÜR KÖŞESİ
ANKETLER
Trabzonsporun Bu Yıl ki Durumunu Nasıl Buluyorsunuz?
Bu ankete toplam 5 kişi katıldı.